PSRM

22 februarie 2019

PSRM: Mergem la aceste alegeri pentru a învinge și vom învinge!

Conducătorii Partidului Socialiștilor din RM, în cadrul conferinței de presă din 22 februarie, au făcut totalurile campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Ion Ceban: PSRM este pentru alegeri cinstite și libere

Secretarul pentru ideologie a PSRM, Ion Ceban, a menționat în cadrul conferinței de presă că, aceasta a fost una dintre cele mai murdare și mai urîte campanii electorale din istoria Republicii Moldova, cu multe dezinformări, cu multe atacuri atît la partide, cît și la reprezentanții acestora.

Potrivit acestuia, socialiștii au înregistrat zeci de contestații și sesizări privind încălcarea legislației electorale. Toate acestea sunt înregistrate, documentate și transmise Comisiei Electorale Centrale.

Ion Ceban a numit condițiile pentru votare a cetățenilor noștri din străinătate și din Transnistria drept obstrucționarea exercitării dreptului cetățenilor la vot liber. De asemenea, printre încălcări, acesta a remarcat și utilizarea resurselor administrative.

Ion Ceban a declarat că, Partidul Socialiștilor a făcut o campanie foarte corectă și se declară pentru alegeri cinstite și libere. El a îndemnat cetățenii să voteze duminică în conformitate cu convingerile lor.

“Oameni buni, nu aveți frică să votați, chiar dacă sunteți intimidați de diferiți reprezentanți ai guvernării, ai instituțiilor, ai companiilor. Știm că acest lucru se întîmplă peste tot, dar nimeni nu vă poate face nimic. Ei, astăzi vă sperie pentru că sunt deja în agonie totală. Noi, venim în această campanie să învingem și noi vom învinge!”, a declarat Ion Ceban.

Zinaida Greceanîi: Ne-am asumat niște angajamente pe care suntem capabili să le executăm

Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi a adus sincere mulțumiri tuturor colegilor și susținătorilor partidului, care au promovat activ Platforma electorală a PSRM, care se bazează pe programul socio-economic pentru următorii patru ani de guvernare.

“Ne-am asumat niște angajamente pe care suntem capabili să le executăm, iar acestea nu sunt promisiuni deșarte, care se fac de obicei în campania electorală. Colegii mei au organizat peste opt mii de întrevederi în fiecare localitate din Republica Moldova, unde au interacționat cu peste 500 mii de alegători. Oamenii au încredere în noi, oamenii vor o schimbare și speră la un viitor mai bun, aici la noi în țară, în Republica Moldova și noi putem face acest lucru”, a spus Zinaida Greceanîi.

Președintele PSRM a exprimat poziția partidului privind crearea unei coaliții după alegeri. “Coaliția o facem cu alegătorii, cu cetățenii Republicii Moldova, pentru că doar cetățenii pot să formeze această coaliție majoritară”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

Bogdan Țîrdea: Vom izbăvi țara de corupție și fărădelegi

Deputatul PSRM, politologul Bogdan Țîrdea a remarcat faptul că, oligarhii s-au unit împotriva PSRM la alegerile din 2014, din 2016 și din 2019.

“Și astăzi, la alegerile parlamentare, ei din nou sunt împotriva noastră, împotriva poporului. Ei au dezlegat toți cîinii: am fost atacați de oligarhi, criminali, unioniști, activiștii LGBT, democrați, toți cei care au fost împreună și au atacat și zi și noapte socialiștii.

Se pare că noi “am furat” miliardul, noi “am furat” BEM, noi suntem “vinoveți” de războiul din Vietnam și de foametea din Cambodgia, în general pentru tot, de ce se fac vinoveți ei, suntem declarați “vinoveți” noi. Este evident că, lovesc în partea noastră pentru că se tem, pentru că nu suntem ca ei, pentru că nu suntem în buzunarul lor, pentru că suntem împotriva lor și pentru că anume noi vom veni la guvernare și vom izbăvi țara de oligarhi, de corupție și fărădelegi.

Noi am fost împotriva lor cînd au furat aeroportul, am fost împotriva lor cînd au furat BEM, cînd ei au închis școli, spitale, cînd au predat stadioane, cînd au predat țara. Întotdeauna am fost împotriva acestor domni și aproape de oameni, de aceea, astăzi oamenii sunt aproape de noi. Și de aceea vom învinge.

A rămas ultima bătălie. Și sunt sigur, și voi sunteți siguri, și tot poporul este sigur că vom învinge. Împreună cu steaua, împreună cu PSRM”, a subliniat Bogdan Țîrdea.

Vlad Batrîncea: Nu te încrede în nimeni – votează steluța!

În această campanie, împotriva PSRM au acționat toți cei care au dorit, totuși numai socialiștii pot realiza ca cetățenii țării noastre să ducă o viață decentă, a menționat secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea.

“Guvernarea a lansat o serie de așa numite partide „răpitoare”, care 24 de ore pe zi, la toate posturile de televiziune, au atacat exlusiv Partidul Socialiștilor. Minciuni, manipulări, înșelăciune. Împotriva noastră au fost utilizate cele mai murdare, violente, subtile și cinice tehnologii. Dar acest lucru ne-a făcut să devenim mai puternici. Din acest motiv oamenii doar s-au apropiat de noi și în fiecare zi, în fiecare orașe și sate din republică, oamenii vorbesc despre faptul că PSRM, este ultima speranță și doar victoria socialiștilor este șansa oamenilor de a rămîne în țară, este șansa pentru un viitor mai bun. Nu te încrede în nimeni – votează steluța!”, a spus Vlad Batrîncea.

 

 

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă