PSRM

02 iulie 2021

PSRM va fi în continuare una dintre cele mai importante forțe politice din țară

Partidul Socialiștilor va fi în continuare una dintre cele mai importante forțe politice din Moldova. Președintele PSRM, Igor Dodon, se arătă sigur de acest fapt. Într-o nouă postare pe blogul său video, el a menționat că, în cei 24 de ani de existență, PSRM a reușit să atingă realizări importante.

– Mă bucur că sub conducerea mea acest partid a devenit o forță politică majoră în ultimii 10 ani. Am câștigat alegerile parlamentare de două ori. Pentru prima dată, am reușit să aducem la conducerea Chișinăului a unui primar înaintat de un partid de stânga.

Candidatul susținut de noi de două ori a câștigat alegerile la funcția de Guvernator al Găgăuziei. Avem o infrastructură de partid dezvoltată, președinți de zeci de raioane – sunt reprezentanți ai PSRM, a subliniat Igor Dodon.

Președintele PSRM este convins să Partidul Socialiștilor va fi în continuare una dintre cele mai importante forțe politice ale Republicii Moldova.

– Împreună vom face față tuturor provocărilor. Spun mereu: unde-i unul, nu-i putere. Doar într-o echipă suntem puternici și putem face față oricăror scopuri!, – a rezumat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă