PSRM

14 noiembrie 2022

PSRM: guvernarea a revenit la practica ședințelor secrete nocturne din perioada statului capturat

ПСРМ

Ședința din seara zilei de ieri a miniștrilor și deputaților partidului de la guvernare PAS, care a avut loc la sediul Președinției, în ciuda tuturor declarațiilor șefului statului despre transparență și echidistanță, a demonstrat încă o dată cât de profundă este criza din interiorul guvernării, a partidului de la guvernare. Președintele Maia Sandu, contrar legii și propriilor declarații anterioare, continuă să conducă partidul PAS, folosind tactica oligarhului fugar Vlad Plahotniuc de organizare a ședințelor nocturne, cu chemarea ”la covor” a miniștrilor și deputaților PAS.

„Cina cea de Taină” de duminică a partidului de la guvernare în sediul Președinției confirmă încă o dată frica pe care o au cei din PAS față de propriul popor și opinia publică. La ”ședința nocturnă” unde au fost discutate chestiuni importante legate de funcționarea guvernului, remanierile de cadre, posibila demisie a premierului și altele, nu au avut acces, cel puțin, jurnaliștii televiziunilor pro-guvernamentale, ceea ce reprezintă un alt indicator al „libertății de exprimare” în „statul capturat” aflat în relansare.

„Ședința nocturnă” a demonstrat  că întreaga responsabilitate pentru situația din Republica Moldova o poartă o singură persoană – președintele Maia Sandu. Anume ea dirijează în regim manual activitatea tuturor instituțiilor guvernamentale. Centrul de luare a deciziilor și, prin urmare, întreaga responsabilitate pentru degradarea situației social-economice din Moldova se află în Palatul Prezidențial.

Toate forțele politice și obștești care au luptat împotriva regimului Plahotniuc trebuie să-și reia lupta. Partidul Socialiștilor solicită tuturor forțelor sănătoase ale societății să se consolideze pentru a preveni relansarea regimului „statului capturat”, pe care l-am dat jos în iunie 2019.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă