PSRM

06 aprilie 2022

PSRM felicită partenerii ruși cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre țările noastre

În numele Comitetului Executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, felicităm partenerii noștri ruși cu ocazia celor 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre țările noastre.

30 de ani înseamnă o perioadă scurtă de timp, dar în realitate, istoria prieteniei și cooperării noastre datează de mai multe secole. Popoarele frățești ale Republicii Moldova și Federației Ruse, unite de credința ortodoxă, istoria comună și culturile apropiate, au trăit mereu în pace și armonie.

Cea de-a 30-a aniversare a relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Federația Rusă este un bun prilej de a analiza realizările și succesele noastre, de a înțelege și de a corecta greșelile comise. Este, de asemenea, o bază suficientă pentru planificarea ulterioară a cooperării reciproc avantajoase în beneficiul popoarelor țărilor noastre.

Țările noastre dispun de oportunități ample pentru a consolida și pentru a extinde relațiile de parteneriat în sfera politică și cea economică, bazate pe încredere și înțelegere reciprocă.

Partidul Socialiștilor constată cu satisfacție că interacțiunea inter-partinică cu ”Edinnaia Rossia” și ”Spravedlivaia Rossia – Za pravdu” constituie un factor suplimentar pentru dezvoltarea și consolidarea cooperării strategice dintre Republica Moldova și Federația Rusă.
Partidul Socialiștilor va depune toate eforturile pentru menținerea dinamicii pozitive în relațiile bilaterale.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă