PSRM

30 mai 2019

PSRM: Zeci de terenuri de joacă din Chișinău necesită reparație

Pe 30 mai, Comisia pentru gospodăria locativ-comunală a revizuit numeroase cereri din partea cetățenilor cu privire la reparația terenurilor de joacă și sportive, acoperișurilor și curților blocurilor multietajate.

Liderul fracțiunii PSRM, Dinari Cojocaru a remarcat că „doar în sectorul Centru au fost identificate 64 de terenuri de joacă care necesită reparație. Acestea sunt acele terenuri care au fost instalate în 2007 și care în această perioadă nu au fost întreținute și reparate. În acest scop sunt prevăzute 2,2 milioane de lei”.

De asemenea, comisia a abordat subiectul privind alocarea a 1,4 milioane de lei pentru reparația terenurilor sportive de pe 15 adrese.

Potrivit lui Cojocaru, suma alocată pentru reparația terenurilor sportive va fi întrebuințată pentru reconstrucția stadioanelor.

La comisie a fost pus în discuție și subiectul privind reparația iluminatului în curți, a acoperișurilor blocurilor multietajate, a scărilor și a căilor de acces în curți. În acest scop, sunt necesare 3,5 mln. lei, respectiv 5 mln., 2 mln. lei și 5 mln. lei.

În acest an a fost planificată instalarea a 100 de terenuri de sport și 60 de terenuri pentru copii.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă