PSRM

07 octombrie 2018

PSRM desfășoară Zilele de informare a cetățenilor

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova desfășoară Zilele de informare politică a cetățenilor pe întreg teritoriul republicii.

În aceste zile, reprezentanţii PSRM: deputaţi, consilieri CMC, preşedinţi de raioane, primari ai localităţilor de toate nivelele, activiști și membri ai “Gărzii Tinere”, desfășoară întrevederi cu cetăţenii, în cadrul cărora informează societatea despre situaţia politică din Republica Moldova, răspund la întrebări și repartizează ultima ediţie a ziarului “Socialiştii”.

Acest ziar cuprinde toate evenimentele importante la care au luat parte Partidul socialiștilor, cît și liderul neformal – Președintele RM Igor Dodon.

”Amintesc, că începînd cu luna septembrie, PSRM a început o perioadă de pregătire activă pentru alegerile parlamentare, care sunt preconizate pentru ziua de 24 februarie 2019. În toate raioanele republicii, cît și în Chișinău, au loc mitinguri de protest organizate de către PSRM împotriva politicii distrugătoare a guvernării euro—unioniste, în cadrul cărora au loc alegerile (primaries) pentru candidați pentru participarea la alegerile parlamentare pe circumscripțiile electorale. Remarc, pretendenții Partidului socialiștilor pe circumscripțiile electorale  vor participa la alegeri sub simbolul PSRM – steluța roșie”, a menționat președintele PSRM Zinaida Greceanîi vorbind despre cele mai importante subiecte în cadrul Zilelor de informare politică din această săptămînă.

Întrevederile cu cetățenii în aceste zile au loc pe întreg teritoriul țării, cu reprezentanții partidului, oamenii se pot întîlni în piețe, parcuri, scuaruri, în curțile caselor.

Menționăm că PSRM organizează Zilele de informare politică a cetățenilor, sistematic, cel puțin o dată în lună.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă