PSRM

29 martie 2018

PSRM consideră acțiunile președintelui Parlamentului Adrian Candu și vicepremierului Iurie Leancă drept trădare de Patrie

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova își exprimă protestul ferm împotriva adoptării așa-numitei ”Declarații de celebrare a unirii Basarabiei cu Patria-mamă, România, 27 Martie 1918” de către Parlamentul României.

Considerăm, această declarație drept un act de agresiune deschisă împotriva suveranității și independenței Republicii Moldova. Faptul că, această declarație a fost votată de majoritatea fracțiunilor din Parlamentul României, denotă faptul că, clasa politică din România este unită în planurile sale expansioniste și agresive împotriva țării noastre suverane.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, cere o explicație, pe ce bază și cu ce scop, în cursul adoptării acestei declarații, în sală au participat înalți oficiali ai Republicii Moldova – președintele Parlamentului, Adrian Candu și vicepremierul Iurie Leancă. Noi, calificăm acțiunile lor drept un act de trădare a Patriei.

Partidul Socialștilor își exprimă intenția fermă de a apăra suveranitatea și independența Republicii Moldova, prin toate mijloacele legale și solicită tuturor cetățenilor țării noastre, indiferent de preferințele lor sociale și geopolitice, să se unească în vederea protejării statalității moldovenești.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă