PSRM

07 iunie 2021

PSRM condamnă acțiunea agresivă și ilegală de astăzi a unui partid de dreapta

ПСРМ

Partidul Socialiștilor condamnă acțiunea agresivă și ilegală de astăzi a unui partid de dreapta care luptă pentru lichidarea Republicii Moldova prin alipirea la România, organizată în fața sediului PSRM. Cunoscuți pe larg ca foști demnitari corupți din guvernările Alianțelor pentru Integrare Europeană, ajunși în sondaje sub un procent, aceștea încearcă să intre în atenția opiniei publice prin acțiuni gălăgioase, dar fără esență. Un fel de tobe, care produc multă zarvă, însă fără altă utilitate.

Noi respectăm dreptul la proteste pentru orice cetățean al țării noastre, dar chemăm forțele politice la acțiuni corecte și conform legii, fără vandalizarea proprietății. Este al doilea caz în mai puțin de o săptămână când partidele de dreapta atacă sediile PSRM. Au fost și alte tentative de a organiza provocări din partea formațiunilor de dreapta, la adresa liderilor socialiști. În lipsa ideilor constructive pentru oameni, partidele de dreapta recurg la ce știu ei mai bine – agresivitate, violență și provocări.

În raport cu acțiunea ilegală de astăzi, am sesizat poliția în speranța că vor fi luate toate măsurile necesare, în strictă conformitate cu legea.

PSRM reiterează apelul adresat către toți concurenții electorali și îi îndemnăm la o campanie electorală corectă, în care să propunem soluții la problemele cetățenilor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă