PSRM

30 noiembrie 2018

PSRM: Patru ani de luptă fără compromisuri

Astăzi, 30 noiembrie, se împlinesc exact patru ani din ziua în care Partidul Socialiștilor a venit cu o surpriză pentru toți, au obținut un succes răsunător la alegerile parlamentare din 2014.

Aducem mulțumiri alegătorilor noștri pentru susținere. Pentru noi, este o onoare și o mare responsabilitate. În toți acești patru ani, absolut toți, de la președintele partidului pînă la activiști, zilnic, au apărat interesele, atît a cetățenilor, cît și a statului moldovenesc, în interiorul țării, cît și la nivel internațional.

După patru ani, putem declara cu toată responsabilitatea că nu v-am dezamăgit – în acest timp, poziția noastră doar s-a consolidat, noi nu am trădat acele idealuri în numele cărora ducem o luptă cu cei care distrug țara noastră, activînd departe de interesele cetățenilor propriului stat. Am rămas fideli promisiunilor noastre de a lupta pentru prosperitatea Republicii Moldova și bunăstarea cetățenilor.

Imediat după alegerile din 30 noiembrie 2014, am declarat că nu vom forma coaliții cu niciun alt partid și am intrat în opoziție dură.

Noi am devenit singurul partid parlamentar care nu a intrat niciodată în coaliții și nu a votat nici pentru conducerea parlamentului, nici pentru guvernele Gaburici, Streleț și Filip.

În pofida celor patru ani dificili de a fi în opoziție, socialiștii au învățat să lupte și să cîștige. Am organizat sute de proteste, atît în centrele raionale, cît și în Piața Marii Adunări Naționale, din centrul capitalei. Liderul nostru, Igor Dodon a obținut victoria la alegerile prezidențiale din 13 noiembrie 2016, fiind primul Președinte al RM, ales direct de popor din ultimii 20 de ani.

În mai puțin de trei luni, pe 24 februarie 2019, va avea loc lupta decisivă- alegerile parlamentare. Suntem absolut siguri că, bazîndu-ne pe susținerea întregului popor, împreună vom obține victoria, care ne va permite să formăm o nouă guvernare și să punem în aplicare programul partidului, precum și inițiativele Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Vom demonstra prin fapte că se poate altfel, se poate de condus eficient statul în interesele fiecărui cetățean al țării, datorită unei politici externe echilibrate, bine gîndite și o politică internă socială, fără compromisuri și corupție, orientată spre creștere economică și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru fiecare cetățean a țării.

Noi, socialiștii, nu vă vom dezamăgi. Noi suntem mai mulți! Vine timpul nostru!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă