PSRM

06 aprilie 2017

PSRM celebrează 73 de ani de la eliberarea orașului Orhei de sub ocupația fascistă

Joi, 6 aprilie, la Monumentul Eroilor Căzuți a avut loc ceremonia de celebrare a celei de-a 73-a aniversare a Zilei Eliberării orașului Orhei de sub ocupația fascistă. Membrii PSRM alături de membrii organizației de tineret “Garda Tînără”, sub egida Comitetului Național Organizațional “Victorie” au participat la un miting solemn, care s-a sfîrșit cu depunere de flori și cuvinte de mulțumire.

În cadrul evenimentului organizat de către Comitetul Organizațional Național “Victorie”, membrii PSRM, tinerii din Garda Tînără au depus flori la monumental eroilor căzuți în acele lupte crîncene pentru eliberarea Orheiului de sub ocupația fascistă.

“Astăzi este Ziua Eliberării orașului Orhei de sub ocupația fascistă. Celebrînd această dată, noi recunoaștem toată splendoarea Victoriei asupra fascismului. Suntem mîndri că tații, buneii și străbuneii noștri au putut să doboare, să zdrobească și să distrugă această putere întunecată. Ei au trăit clipe de groază, suferință și pierdere și totuși au dat dovadă de eroism.

Noi ne închinăm în fața celor, care cu prețul vieții au apărat fiecare stradă, fiecare casă, fiecare hotar a țării noastre. Noi ne închinăm în fața buneilor, părinților, fiilor și fiicelor, fraților și surorilor, soților, soțiilor, camarazilor, amicilor..în fața tuturor celor care nu s-au întors de la război”, – a declarat liderul Gărzii Tinere, Victor Poleacov.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă