PSRM

29 iunie 2024

PSRM ADRESEAZĂ FELICITĂRI TUTUROR MEMBRILOR, ACTIVIȘTILOR ȘI SUSȚINĂTORILOR SĂI CU PRILEJUL CELEI DE-A 27-A ANIVERSĂRI

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, cel mai mare partid de opoziție, celebrează 27 de ani de la fondare. În această perioadă de timp, formațiunea s-a confruntat cu multiple provocări, a avut succese și dezamăgiri, victorii și înfrângeri, dar mereu a luptat pentru un viitor prosper al Republicii Moldova, pentru o viață mai bună pentru cetățenii țării noastre. În prezent, nu ne putem imagina peisajul politic al Moldovei fără Partidul Socialiștilor.

De-a lungul celor 27 de ani, indiferent de funcția ocupată – președinte de țară, deputat, primar sau consilier local – PSRM a apărat valorile esențiale: statalitatea, suveranitatea și neutralitatea Republicii Moldova. În pofida presiunilor, am luptat pentru echitate socială, democrație, pluralism de opinii, libertatea de exprimare, pace regională, politică externă pro-moldovenească, protecția familiei și a valorilor tradiționale.

Suntem devotați memoriei istorice a poporului nostru. Ne opunem falsificării istoriei Moldovei, deteriorării relațiilor de colaborare cu partenerii strategici, inclusiv cu Federația Rusă, acțiuni ce prejudiciază grav dezvoltarea țării noastre.

În prezent, țara se confruntă cu probleme mari din cauza guvernării incompetente și anti-populare a Maiei Sandu și a partidului său PAS, care amenință statalitatea, suveranitatea și neutralitatea Moldovei, încalcă drepturile și libertățile cetățenilor, interzicând partide politice și luând decizii iresponsabile în politica externă.

Partidul Socialiștilor este adevărata forță de opoziție din Moldova. Igor Dodon, alături de deputații, șefii de raioane și alți reprezentanți PSRM, nu au cedat presiunilor și urmăririlor penale inițiate de guvernare. Vom continua lupta până când regimul dictatorial al Maiei Sandu și PAS va pleca. Suntem siguri că poporul Moldovei ne susține plenar.
Victoria va fi a noastră!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă