PSRM

31 iulie 2023

PSRM a prezentat raportul de activitate al fracțiunii municipale în sectorul Buiucani, pentru anii 2019-2023

Astăzi, echipa PSRM a prezentat un nou raport privind proiectele implementate în capitală în ultimii patru ani. De această dată – în sectorul Buiucani. Prezentarea a avut loc la intrare în parcul ”La izvor” de pe str. Calea Ieșilor.

Dinari Cojocaru, consilier municipal, a vorbit cu mândrie despre proiectele realizate de PSRM în sectorul Buiucani. Potrivit lui Cojocaru, timp de patru ani, la inițiativa și cu susținerea consilierilor municipali au fost efectuate lucrări de reparație în 25 grădinițe de copii și 19 școli,3 licee și o școală au beneficiat de reparație capitală a fațadelor, au fost reabilitate 10 curți de bloc, amenajate 7 scuaruri noi și 5 locuri de parcări, instalate 10 terenuri de fitness și workout, 11 terenuri de joacă pentru copii, asfaltate drumuri și pavate trotuare, a fost reconstruit parcul ”Alunelul” și parcul ”La izvor”, au început lucrările de reparație a zonei pietonale de-a lungul străzii Calea Ieşilor, a fost implementat proiectul de reconstrucție a pădurii-parc „Butoiaș”, și multe altele.

”Suntem ferm convinși că putem face mai mult, dar tot ce am realizat astăzi este datorită fiecărui coleg din CMC, deoarece dacă unul lipsea de la ședință – capitala nu avea să aibă buget și mai multe proiecte puteau să nu mai fie implementate”, a remarcat consilierul PSRM.

Secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon, a subliniat că în ultimii patru ani Chișinăul s-a schimbat spre bine și oamenii recunosc că acest lucru a fost realizat grație socialiștilor.

”Cu asemenea rezultate nu ne este rușine să comunicăm cu orășenii. Mulțumesc echipei care 4 ani a muncit pentru chișinăuieni”, a subliniat Igor Dodon.

Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii parlamentare BCS, a exprimat gratitudine echipei PSRM în CMC care a depășit obstacolele ce le-a avut în cale și a făcut față sarcinilor care le-a avut.

Totodată deputatul PSRM a atenționat că mai sunt multe probleme de rezolvat, inclusiv de micșorare a tarifelor exagerate la diverse servicii. ”Faptul că Chișinăul a devenit mai frumos și confortabil este de apreciat, dar trebuie să ținem cont și de nevoile oamenilor și să-i ajutăm în această perioadă dificilă”, a spus Vlad Batrîncea, adăugând că în următorii patru ani PSRM va veni cu mai multe proiecte sociale.

”Sunteți niște luptători cu care poți merge și în recunoaștere și la alegeri”, a concluzionat Vlad Batrîncea adresându-se echipei consilierilor municipali.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă