PSRM

14 octombrie 2018

PSRM a prezentat candidatul pentru circumscripția electorală nr. 21 Criuleni – Sergiu Berzan

Astăzi, 14 octombrie, în Criuleni, Partidul Socialiștilor din RM au organizat un miting de protest împotriva politicii guvernării criminale din ultimii nouă ani. Alături de secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea, deputați, consilieri, primari au fost și locuitorii raioanelor Criuleni și Dubăsari.

Cei prezenți s-au expus împotriva guvernării de la Chișinău, care în decursul a nouă ani a distrus țara și care luptă pentru lichidarea Republicii Moldova de pe harta lumii.

”Să le spunem ”NU” împreună lichidatorilor de stat, care vor să unească această țară cu alta, celor care și-au bătut joc de statul noastru timp de nouă ani. Care au furat din caznaua țării și au pus această datorie pe spatele cetățenilor”, a declarat Vlad Batrîncea.

”Numai împreună vom putea să ținem piept acestei guvernări corupte. De aceea este important ca în ziua alegerilor – 24 februarie 2019, să facem alegerea corectă. Unica soluție pentru a salva țara este PSRM”, a susținut Sergiu Berzan.

Participanții la miting și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și au susținut înaintarea candidaturii vice-președintelui consiliului Dubăsari Sergiu Berzan, pentru funcția de deputat în parlamentul RM pe circumscripția electorală nr. 21 Criuleni, pentru alegerile din 24 februarie 2019.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă