PSRM

05 februarie 2022

PSRM a organizat Ziua unică de informare politică

Astăzi, deputații fracțiunii parlamentare, președinții de raioane, primarii localităților, consilierii de toate nivelurile au organizat în capitală și în înteaga țară întâlniri cu cetățenii Moldovei, în cadrul cărora au vorbit despre situația politică și cea economică din țară, au răspuns la întrebări, au distribuit cetățenilor o nouă ediție a ziarului „Socialiștii”.

„Socialiștii au fost și sunt mereu alături de popor. Astăzi, mai mult ca niciodată, este important acest lucru, ținând cont de dezastrul din toate domeniile de viață provocat de administrarea cinică și nechibzuită a PAS. Oamenii sunt indignați de creșterea vertiginoasă a prețurilor, răspândirea incontrolabilă a pandemiei, scumpirea medicamentelor, anarhia din justiție, haosul total al celor aflați temporar la guvernare.

La fel ca și până acum, Partidul Socialiștilor va apăra drepturile cetățenilor și va lupta pentru îmbunătățirea situației din țară. Cu noi a fost mai bine, cu noi va fi mai bine!”, a declarat Vlad Batrîncea, secretarul executiv al PSRM, pe finalul zilei. Împreună cu alți deputați și activiști ai PSRM, deputatul a participat astăzi la întâlnirile cu cetățenii din orașele Chișinău și Bălți.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă