PSRM

02 februarie 2020

PSRM a desfășurat Ziua Națională de informare politică pe întreg teritoriul țării

Pe 1 și 2 februarie, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a organizat Ziua Națională de informare politică a populației. Deputați ai fracțiunii parlamentare, consilieri municipali și locali, președinți de raion și primari ai localităților de toate nivelurile, activiștii PSRM și Garda Tînără au desfășurat mii de întrevederi cu cetățenii din toată țara, au distribuit ultima ediție a ziarului “Socialiștii” și au răspuns la numeroase întrebări.

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a remarcat spiritul de echipă al participanților la Ziua Națională de informare politică, le-a mulțumit pentru responsabilitatea și atenția acordată oamenilor. Zinaida Greceanîi a menționat că 2020 este un an foarte important pentru țara noastră.

„Pentru acest an este planificat un program pe scară largă de reforme socio-economice în toată țara. PSRM va depune toate eforturile pentru dezvoltarea țării noastre, îmbunătățirea nivelului de trai al populației și va susține inițiativele președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, în această direcție.

Acesta este motivul pentru care este atît de important pentru noi să rămînem o echipă unită și dedicată, formată din oameni care gîndesc la fel și care vor face față tuturor sarcinilor.

Am încredere în echipa noastră”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

bsh

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă