PSRM

24 septembrie 2018

PSRM a desfășurat Zilele de Informare Politică

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a desfășurat în zilele de 22-23 septembrie Zilele de informare a cetățenilor pe întreg teritoriul republicii.

În aceste zile reprezentanții PSRM: deputați, consilieri din CMC, președinți de raioane și primari ai localităților, activiști și membrii ”Gărzii Tinere” au avut întrevederi cu cetățenii, în cadrul cărora i-au informat despre situația politică din Republica Moldova, au răspuns la întrebări și au distribuit ultima ediție a ziarului ”Socialiștii”.

”De la începutulu lunii septembrie, Partidul Socialiștilor a început pregătirea activă pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe data de 24 februarie 2019. Săptămînal noi organizăm mitinguri de protest în raioanele țării, împotriva politicii distructive din ultimii 9 ani a așa-numiților ”eurointegratori”.

În același timp, nu uităm nici de Zilele de informare politică, devenite deja tradiție. În zilele de 22-23 septembrie, reprezentanții PSRM s-au întîlnit cu cetățenii din toate localitățile țării. Partidul Socialiștilor este mereu alături de cetățeni, PSRM a devenit într-adevăr un partid al oamenilor”, a scris președintele PSRM Zinaida Greceanîi pe rețelele de socializare.
Amintim că PSRM desfășoară Zilele de informare politică a cetățenilor cu regularitate, cel puțin odată pe lună.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă