PSRM

25 ianuarie 2019

PSRM a dat startul campaniei electorale în toată țara

Partidul Socialiștilor s-a lansat în campania electorală pe 25 ianuarie, în toată țara și în toate circumscripțiile uninominale.

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, candidat la funcția de deputat desemnat de PSRM, pe circumscripția Nr.1, Zinaida Greceanîi a participat la mitingul din Briceni.

Zinaida Greceanîi a menționat că, Partidul Socialiștilor merge la alegeri pentru a învinge și a pune capăt haosului și fărădelegilor așa numitor “guvernărilor pro-europene” și pentru a începe schimbările în interesul cetățenilor și al țării noastre.

La Chișinău, campania a început cu un miting la Arcul de Triumf din centrul capitalei. Secretarul pentru ideologie al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Ion Ceban, a prezentat în cadrul mitingului, candidații pe circumscripțiile uninominale din Chișinău, desemnați de Partidului Socialiștilor.

Ion Ceban a remarcat că, astăzi se apropie cea mai responsabilă și importantă perioadă. Peste 15 000 de agitatori în toată țara – din Chișinău, Briceni, Rîșcani, Vulcănești, Ceadîr-Lunga, Comrat și multe alte localități, vor avea întrevederi cu alegătorii, ca, pe 24 februarie, împreună să punem capăt fărădelegilor care au loc în ultimii ani, în țara noastră, sub simbolul așa numitei „Eurointegrări”.

“Numai nu „Eurointegrare” poate fi numită toată această sărăcie, haos și distrugere”, a spus Ion Ceban. El a menționat că, în Chișinău este necesar de schimbat totul radical. Cheia pentru schimbare este în parlament: începînd de la construcțiile din curțile blocurilor, tarifele și finisînd cu Planul Urbanistic General.

“Din cauza iresponsabilității executorilor, aceste regulamente nu funcționează întotdeauna. Avem nevoie de o reprezentare majoritară în parlament pentru a pune în aplicare programul președintelui și toate inițiativele noastre în interesul poporului. Prin urmare, afirmăm că în acest caz este logic să votăm pentru PSRM”, a spus socialistul.

Ion Ceban a prezentat candidații la funcția de deputați desemnați de PSRM, pe circumscripțiile uninominale din Chișinău: Vlad Batrîncea, Alexandr Odințov, Oleg Lipschii, Vasile Bolea, Petru Burduja, Dinari Cojocaru, Radu Mudreac, Adrian Lebedinschi, Grigore Novac, Svetlana Popa, Vladimir Roșca.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă