PSRM

25 noiembrie 2021

PSRM a cerut audierea CNA pe marginea imaginilor video în care Procurorul General interimar numără mai multe bancnote de euro

Deputatul PSRM, Grigore Novac, a cerut audierea, astăzi, în Parlament, a conducerii Centrului Național Anticorupție pe subiectul imaginilor video lansate în spațiul public în care Procurorul General interimar, Dumitru Robu, numără mai multe bancnote de euro. În opinia parlamentarului, acest caz se încadrează în Codul Penal.

”În contextul imaginilor video apărute în spațiul public, în care Procurorul General interimar, Dumitru Robu, surprins numărând mai multe bancnote, fapt care a generat bănuieli rezonabile asupra încălcării legislației în vigoare, solicităm completarea ordinii de zi a ședinței plenare a Parlamentului cu audierea conducerii CNA cu privire la acțiunile întreprinse și comunicarea faptului pornirii urmăririi penale în raport cu materialele video. Asta pentru a exclude toate discuțiile din spațiul public și a avea încrederea totală că Procuratura Generală este condusă de o persoană integră”, a declarat Novac.
Majoritatea PAS a respins propunerea venită din partea opoziției parlamentare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă