PSRM

16 iulie 2021

Provocarea lui Igor Dodon pentru criticii și susținătorii săi

Igor Dodon a lansat o provocare pentru susținători și criticii săi, dar și pentru toți cetățenii care-i urmăresc emisiunea de vineri ”Președintele Igor Dodon răspunde”. Liderul socialiștilor a invitat urmăritorii săi să vină cu idei de format și generic noi pentru ediția ce apare la fiecare sfârșit de săptămână.

Președintele PSRM a declarat că va lua o pauză până la mijlocul lui august, perioadă în care așteaptă toate propunerile din care va selecta trei cele mai reușite, după care împreună cu autorii va alege cea mai bună formulă.

”Stimați prieteni care mă priviți și critici, cărora le mulțumesc, să veniți cu propuneri de reformare a acestei emisiuni. Dați-mi idei de denumire. Sunt gata să ascult cele mai năstrușnice propuneri în ceea ce ține de denumire și format. Trei cele mai bune propuneri, vă voi invita în biroul meu, discutăm și alegem cea mai bună formulă”, a declarat Dodon.

Emisiunea ”Președintele Igor Dodon răspunde” a fost lansată în toamna anului 2019. În cadrul ediției săptămânale, Igor Dodon răspunde la întrebările venite din partea presei și a cetățenilor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă