PSRM

09 aprilie 2021

Proiectul PSRM, aprobat: A fost extinsă lista beneficiarilor care se bucură de compensarea diferenței de tarife la energia electrică și la gazele naturale

Parlamentul a aprobat, în prima lectură, proiectul de lege propus de PSRM prin care a fost extinsă lista beneficiarilor care se bucură de compensarea diferenței de tarife la energia electrică și la gazele naturale utilizate de locuitorii unor sate din raioanele Dubăsari, Căușeni și Anenii Noi.

Potrivit inițiative PSRM, de compensare ar urma să beneficieze locuitorii satelor: Chircăiești, Valea Verde, Plopi Știubei din raionul Căușeni, precum și Gura Bâcului, Hârbovăt, Calfa și Roșcani din raionul Anenii Noi.

Actualmente, de această facilitate beneficiază locuitorii din Cocieri, Coșnița, Dorotcaia, Molovata Nouă și Pârâta, raionul Dubăsari, Copanca, raionul Căușeni, și ai satului Varnița din raionul Anenii Noi.

De asemenea, prin proiectul de lege se propune revizuirea volumului de consum compensat al energiei electrice și gazelor naturale utilizate în perioada caldă și rece a anului, care nu a fost revizuit timp de aproape doi ani.

În prezent, de compensarea diferenței de tarife la energia electrică și la gazele naturale beneficiază locuitorii satelor Cocieri, Coșnița, Doroțcaia, Molovata Nouă și Pîrîta, raionul Dubăsari, satului Copanca, raionul Căușeni și ai satului Varnița din raionul Anenii Noi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă