PSRM

23 august 2020

Președintele a salutat participanții la cursa auto organizată cu prilejul aniversării operațiunii Iași-Chișinău

Astăzi, 23 august, sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut loc cursa auto “Regimentul Nemuritor”, organizată cu prilejul celei de-a 76 aniversare de la eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă. Cursa auto a început la Complexul memorial “Eternitate” din Chișinău și au participat circa 200 mașini, inclusiv retro și unele care au fost pe cîmpul de luptă în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

Participanții la cursă au fost salutați de către șeful statului. El a adresat un mesaj de felicitare tuturor cu ocazia aniversării operațiunii Iași-Chișinău și a menționat că asemenea evenimente contribuie la păstrarea memoriei celor care și-au dat viața pentru pace și liniște în țara noastră.

De la Complexul memorial “Eternitate”, coloana a mers la Complexul memorial “Capul de pod Șerpeni” unde participanții, inclusiv deputați ai fracțiunilor parlamentare și municipale ale Partidului Socialiștilor, activiști ai PSRM și Garda Tînără, au comemorat eroii care au eliberat teritoriul țării noastre de invadatorii fasciști.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă