PSRM

05 martie 2017

Președintele PSRM a făcut rezumatul zilei de Informare Politică a Cetățenilor

Pe data de 4 și 5 martie, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a organizat Ziua de Informare Politică a Cetățenilor . Pe întreg teritoriul țării, sâmbătă și duminică,  se putea de întâlnit reprezentanți ai Partidului Socialiștilor: parlamentari, consilieri  locali, președinți de raioane, primari ai localităților, activiști, care au răspuns la toate întrebările puse de cetățeni.

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Grecianîi a accentuat munca activiștilor de partid. ”O activitate excelentă!” a scris ea pe o rețea de socializare.

Zinaida Greceanîi a subliniat faptul că Partidul Socialiștilor  este mereu aproape de poporul său. „Partidul Socialiștilor face o muncă zilnică  în întreaga țară, activiștii noștri  parcurg  zeci de kilometri de la casă la casă, de la om la om.”

Comunicând cu oamenii de rând, în stradă, în piață, membrii Partidului Socialiștilor au aflat  despre problemele care îi deranjează pe cetățeni, cu ce nereguli și ilegalități se ciocnesc. Toate această informație nu este irosită în zadar, este procesată și servește drept bază pentru lucrările ulterioare, în interesul poporului.

” Succesul oricărui lucru, depinde de munca în echipă. Partidul Socialiștilor, confirmă zilnic  activitatea lor, justifică încrederea poporului și dovedește că orice problemă poate fi rezolvată”, – a declarat Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă