PSRM

20 iunie 2019

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Letonia în Republica Moldova

”Prioritatea noastră sunt reformele în beneficiul oamenilor și în numele interesului nostru național”, a declarat Zinaida Greceanîi, Președintele Parlamentului Republicii Moldova la întrevederea de astăzi cu E.S.Uldis Mikuts, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Letonia în țara noastră.
Președintele Parlamentului a subliniat importanța faptului că guvernul este funcțional, majoritatea parlamentară are o agendă comună de priorități și obiective agreate, iar Curtea Constituțională a revizuit deciziile anterioare.
”Funcționalitatea sistemului judiciar și depolitizarea sistemului de administrare a proceselor electorale sunt vitale pentru buna funcționare a statului de drept și reîntoarcerea încrederii oamenilor în stat. Am început deja să lucrăm asupra acestor probleme și vom continua cu multă energie să implementăm reformele așteptate de societate”, a declarat Zinaida Greceanîi. În context, ea a salutat revenirea opoziției în Parlament.
La rândul său, Ambasadorul Letoniei a anunțat susținerea țării sale pentru guvernare și a menționat deschiderea pentru suport și intensificarea cooperării bilaterale.
PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă