PSRM

07 februarie 2017

Preşedintele Moldovei a adresat Doamnei Zinaida Greceanîi un mesaj de felicitare cu prilejul zilei de naştere

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a adresat preşedintelui Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, un mesaj de felicitare cu prilejul zilei de naștere.

„Astăzi este ziua de naștere a colegei noastre, președintele partidului socialiștilor, dnei Zinaida Greceanîi.

Este persoana care a scos Republica Moldova din datorii la pensii și salarii, a contribuit semnificativ la diminuarea datoriei interne și externe a statului, a fost cea alături de care s-a reușit să avem an de an creșteri ale burselor studențești, locurilor cu finanțare de la bugetul de stat, a pensiilor cu minim 15-20% anual, salariilor, stabilirii relațiilor bune și reciproc avantajoase atît în est, cît și în vest. Atunci cînd am muncit împreună la Guvern, Moldova a înregistrat cea mai înaltă creștere economică, cel mai mare flux de investiții în țară, cele mai mari creșteri la garanțiile sociale pentru oameni. Sînt sigur că avem multe de făcut și de acum încolo pentru Republica Moldova și cetățenii noștri.

Am zis aceste lucruri pentru că în primul rînd, Zinaida Greceanîi, este un profesionist desăvîrșit și în acest context a fost și este o onoare pentru mine să muncim împreună. Totodată, este o persoană de o cumsecădenie rară, o familistă înrăită, o mamă grijulie.

Îi doresc mult succes, multă sănătate, mulți ani și doar bucurii de la cei dragi!”, a menţionat Igor Dodon pe blogul său.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă