PSRM

24 septembrie 2019

Președintele Consiliului Federal al Parlamentului Republicii Austria a dat asigurări că va susține în continuare Republica Moldova

Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu președintele Consiliului Federal al Parlamentului Republicii Austria Karl Bader în marja Forumului Președinților de Parlament din țările Euroasiatice, ”Eurasia mare: Dialog. Încredere. Parteneriat”, care se desfășoară în Nur-Sultan, Kazahstan, în perioada 23-24 septembrie.

Zinaida Greceanîi a mulțumit Austriei pentru suport în perioada formării majorității parlamentare și a optat pentru aprofundarea și extinderea cooperării pe dimensiunea parlamentară și pentru creșterea volumului de schimburi comerciale între țările noastre.

La rîndul său Karl Bader a invitat Președintele Parlamentului RM la Uniunea Interparlamentară (IPU) care se va desfășura în următoarea perioadă la Vienna. El a felicitat autoritățile Republicii Moldova cu demararea cu succes a reformelor și a subliniat că Austria va susține în continuare țara noastră.

În cadrul dialogului părțile au optat pentru o colaborare bazată pe respect și încredere.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă