PSRM

14 septembrie 2018

Președintele a declarat anul 2019 – anul familiei în Republica Moldova

Acest lucru a fost declarat, în cadrul ceremoniei de deschidere a Congresului Familiei din Chișinău.

Igor Dodon a menționat că anul viitor, țara va marca 660 de ani a statului moldovenesc, iar viitorul oricărei țări nu depinde doar de situația economică, dar și de situația generală, datele demografice, tendințele de creștere sau scădere a populației, de numărul familiilor depline, care crează toate condițiile pentru educația copiilor, de la posibilitățile profesionale și de carieră în această țară, de la salarii decente și viață confortabilă pentru cei în etate.

”Anume de aceea, pentru consolidarea societății în jurul unui program amplu pentru susținerea familiei, maternitate și copilărie, ca bază a viitorului țării noastre- Republica Moldova, eu, declar oficial anul 2019 – anul familiei în țara noastră. Vom depune toate eforturile, inclusiv și la nivel de politică de stat pentru a uni toate inițiativele sănătoase, toate organizațiile și asociațiile pentru atingerea celui mai important scop – consolidarea familiei. Să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat el.

Amintim că astăzi, la Chișinău a avut loc deschiderea Congresului Mondial al familiei. Evenimentul are loc sub egida șefului statului.

http://aif.md/prezident-objavil-2019-god-godom-semi-v-respublike-moldova/

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă