PSRM

17 septembrie 2022

Reprezentanții Partidului Socialiștilor au vizitat festivalul din raionul Taraclia

Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Vlad Batrîncea, deputații Elena Beleacova și Vladimir Odnostalco au vizitat astăzi Festivalul etnocultural de la Taraclia.

În mod tradițional, timp de 20 de ani, în cel de-al treilea weekend al lunii septembrie, în Republica Moldova are loc Festivalul etniilor. În același timp, pe parcursul a 10 ani, un festival dedicat culturii, istoriei, limbii și tradițiilor poporului bulgar se desfășoară în raionul Taraclia.

Cu acest prilej, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a rostit  un discurs în cadrul căruia a menționat că bulgarii sunt unii dintre cei mai mari patrioți ai Republicii Moldova, au fost întotdeauna pentru păstrarea și consolidarea independenței țării noastre, pentru o Moldovă puternică, pentru asigurarea garanțiilor economice și sociale a cetățenilor. 

Totodată, Batrîncea a mulțumit partenerilor din Republica Bulgaria pentru sprijinul acordat în implementarea mai multor proiecte în Republica Moldova, atât la Chișinău, cât și în Taraclia, pledând pentru consolidarea și extinderea relațiilor bilaterale.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă