PSRM

18 decembrie 2019

Președintele raionului Basarabeasca a raportat despre utilizarea fondurilor pentru lichidarea consecințelor condițiilor meteo nefavorabile

Președintele Consiliului raional Basarabeasca din partea Partidului Socialiștilor, Piotr Pușcari, a anunțat finalizarea procesului de lichidare a consecințelor condițiilor meteo nefavorabile din această vară.

Pe 3 iulie 2019, raionul Basarabeasca a suferit în urma unui uragan și a ploilor abundente, iar pe 9 iulie 2019, în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova din Fondul de rezervă al Guvernului, a fost alocat suport financiar raionului pentru a lichida consecințele dezastrului natural.

Piotr Pușcari a anunțat că din fondurile alocate au fost efectuate lucrări de reparație a acoperișurilor clădirilor liceelor “M. Eminescu” din satul Sadaclia, “Pușkin” și “Matei Basarab”, a clădirii policlinicii din orașul Basarabeasca. În prezent, reparația acoperișului clădirii de terapie este în desfășurare, iar reparația capitală a acoperișurilor mai multor obiecte sociale este aproape de finalizare: căminul ÎM „Sombas-Service” (Societatea Orbilor), gimnaziu și Centrul Medical din satul Iserlia.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă