PSRM

25 decembrie 2020

Igor Dodon către PSRM: Începe o perioadă dificilă, dar foarte importantă, unde votul și poziția socialiștilor va fi decisivă

Intrăm într-o perioadă în care poziția și votul PSRM va fi decisivă în procesele politice din țară. Declarația a fost făcută de Igor Dodon, în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”

”Începe o perioadă foarte interesantă, dificilă, dar foarte importantă, unde votul și poziția socialiștilor, poziția noastră comună, va fi decisivă în majoritatea proceselor politice”, a spus Dodon.
Președintele a menționat că, timp de aproape un deceniu, PSRM a trecut prin multe etape, dar unitatea și consolidarea echipei i-a ajutat să treacă peste multe provocări.

”Noi suntem împreună de aproape 10 ani. La diferite etape am avut diferite greutăți, dar le-am trecut împreună. Tot timpul spuneam ce va fi peste un an, cinci, șapte. Fiți siguri că în echipă noi vom reuși. Împreună, începând de la membrul de partid, consilieri sătești, raionali, președinți de raioane, deputați, noi vom reuși”, a declarat Dodon.

Pe data de 30 decembrie, la Congresul PSRM, Igor Dodon urmează să fie reales în funcția de președinte al formațiunii.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă