PSRM

24 martie 2021

Popularitatea Maiei Sandu și a partidului său au scăzut cu 7%, iar a PSRM a crescut cu 5%

În doar o lună și jumătate, popularitatea Maiei Sandu și a partidului său au scăzut cu 7 la sută, iar a PSRM a crescut cu 5 procente. Datele au fost prezentate de președintele PSRM, Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni la NTV Moldova.

Liderul socialiștilor a declarat că, noul președinte i-a dezamăgit simțitor pe cetățeni, care au avut mari așteptări de la Maia Sandu legate de bunăstare, pandemie, economie.

”În ultimele o lună și jumătate, popularitatea Maiei Sandu a scăzut semnificativ. Potrivit ultimelor date, în comparație cu februarie, la ziua de astăzi partidul Maiei Sandu a scăzut cu 7 procente, iar socialiștii au crescut cu 5 la sută”, a declarat Dodon.

Președintele PSRM a menționat că Moldova se află acum într-un haos total, iar responsabilitatea totală o poartă Maia Sandu. Aceasta se întâmplă pentru că președintele actual refuză categoric dialogul cu instituțiile statului și insistă doar pe agenda sa pentru partidul său. În opinia liderului PSRM, din cauza acestui refuz instituțiile statului luptă între ele, în loc să colaboreze și să lucreze cot la cot așa cum a fost pe timpul mandatului președintelui Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă