PSRM

01 decembrie 2019

În toată Republica Moldova s-a dat startul sărbătorile de iarnă cu participarea conducerii țării

Spre deosebire de anii precedenți, cînd startul sărbătorilor de iarnă a fost dat doar în capitala Republicii Moldova, anul acesta conducerea țării a decis să ofere bucurie locuitorilor din toată Moldova. În multe centre raionale, astăzi au fost aprinse luminițele din Pomii de Crăciun.

Șeful statului a mers astăzi în raionul Dubăsari. Împreună cu soția sa, copiii și locuitorii din Coșnița, a participat la lansarea sărbătorilor de iarnă.

Președintele Parlamentului RM, Zinaida Greceanîi, a împărtășit bucuria viitoarelor sărbători de Revelion și Crăciun cu locuitorii din Briceni, iar prim-ministrul Ion Chicu cu locuitorii din Soroca.

În numele tuturor locuitorilor Găgăuziei, cetățenii din Republica Moldova au fost felicitați de către Irina Vlah cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Iar primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, se află împreună cu zeci de mii de cetățeni în Piața Marii Adunări Naționale, unde astăzi au fost aprinse luminițele din Pomul principal al țării.

Este de remarcat faptul că un asemenea eveniment de deschidere a sărbătorilor de iarnă are loc pentru prima dată în țara noastră. Anterior, Igor Dodon a remarcat că evenimentele festive ar trebui să aibă loc în fiecare centru raional și nu numai în capitală, așa cum s-a întîmplat pînă în prezent.

Sursa: aif.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă