PSRM

06 aprilie 2021

La inițiativa socialiștilor, în capitală va fi amenajat încă un scuar

La Chișinău, va fi amenajat scuarul din sectorul Buiucani, de pe strada Ion Creangă 10/6. Cu această inițiativă a venit vicepreședintele fracțiunii PSRM, Dinari Cojocaru.

Potrivit  informațiilor furnizate, până în prezent, pe acest teritoriu au fost amenajate parcări ilegale și o spălătorie auto.

„A fost construită o casă lângă locul respectiv, unde au fost construite și locuri de parcare, dar locuitorii nu își pot parca mașinile acolo, locurile de parcare sunt de vânzare. Prin urmare, aceștia parchează pe teritoriul menționat și își spală mașinile acolo”, a spus Cojocaru.

Socialistul a venit cu propunerea ca pe teritoriul din sectorul Buiucani să fie amenajat un scuar cu teren de joacă, unde se vor putea juca copiii din casele vecine.

Pentru propunerea socialistului au votat 38 de consilieri. Fracțiunea PAS a refuzat să voteze.

Reamintim că săptămâna trecută, la inițiativa fracțiunii PSRM, statutul de scuar a fost obținut și pentru terenul din fața clubului Codreanca din sectorul Buiucani. Anterior, la inițiativa vicepreședintelui fracțiunii PSRM, Dinari Cojocaru, au fost plantați copaci pe acel teritoriu, a fost montat mobilier pentru oraș și un teren de joacă.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă