PSRM

29 septembrie 2018

Piotr Pușcari a fost înaintat în calitate de candidat al PSRM ce circumscripția electorală Cimișlia

Locuitorii raioanelor Cimișlia și Basarabeasca s-au expus categoric împotriva politicii distructive a guvernării ”eurounioniste”, care în ultimii nouă ani a adus țara într-o stare de haos, ruină și depresie social-economică. Despre nemulțumirea față de actuala guvernare ei au comunicat în cadrul protestului care a fost organizat în ziua de 29 septembrie, în Basarabeasca, de către Partidul Socialiștilor din RM.

La mitingul de protest au participat liderii Partidului Socialiștilor și a organizației teritoriale PSRM, primari, consilieri, dar și locuitori ai raioanelor Basarabeasca și Cimișlia, care fac parte din circumscripția electorală Cimișlia.

Participanții la miting și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și au susținut înaintarea candidaturii domnului Piotr Pușcari din partea OT PSRM, pentru funcția de deputat în parlamentul RM pe circumscripția electorală Cimișlia, pentru alegerile din 24 februarie 2019.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă