PSRM

06 octombrie 2018

Petru Corduneanu și Olesea Brînză au fost înaintați în calitate de candidați ai PSRM pe circumscripțiile electorale Nr. 38 și 39

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a desfășurat, în ziua de 6 octombrie, un miting de protest în Hîncești, împotriva politicii distructive a așa-numitei guvernării ”pro-europene” din ultimii nouă ani. La miting au participat președintele PSRM Zinaida Greceanîi, liderul fracțiunii PSRM din CMC Ion Ceban, secretarul executiv Vlad Batrîncea, deputați, primari, consilieri locali, dar și locuitorii raioanelor Hîncești, Leova și Cimișlia, care fac parte din circumscripțiile electorale Nr.38 și Sărata Galbenă Nr. 39.

Participanții la miting s-au expus foarte dur față de guvernarea ”eurounionistă”, care prin activitatea sa, a obligat cetățenii să părăsescă țara și le-a spulberat toate speranțele pentru o viață mai bună în Republica Moldova.

“Partidul socialiștilor spune cu încredere “NU” regimului criminal oligarhic, regimului lichidatorilor, celor care și-au bătut joc de țară și de popor timp de 9 ani”, a declarat în cadrul mitingului deputatul PSRM Vlad Batrîncea.

Președintele PSRM Zinaida Greceanîi a îndemnat cetățenii să nu voteze pentru cei care au fost la guvernare în ultimii 9 ani.

“Partidul Socialiștilor -este unica putere, care poate păstra țara noastră pe harta lumii și să ofere speranță populației într-un viitor mai bun”, a spus ea.

Participanții la miting și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și au susținut înaintarea candidaturilor pentru funcția de deputat, din partea OT PSRM Hîncești, pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, pe circumscripția electorală nr. 38 Hîncești – Petru Corduneanu, iar Olesea Brînză – pe circumscripția electorală Nr. 39 Sărata Galbenă.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă