PSRM

05 martie 2021

Petru Burduja l-a înlocuit pe Vladimir Golovatiuc în Biroul permanent al Parlamentului și în funcția de președinte al comisiei

Deputatul Fracțiunii parlamentare PSRM, Petru Burduja, a fost inclus în componența Biroului permanent al Parlamentului.

Potrivit Hotărârii adoptate, astăzi, în cadrul ședinței plenare a Legislativului, Petru Burduja l-a înlocuit în funcția de membru al Biroului permanent pe Vladimir Golovatiuc, Fracțiunea parlamentară PSRM, care a renunțat la mandatul de deputat începând cu 20 ianuarie 2021.

Printr-o altă Hotărâre, Pentru Burduja este numit în funcția de președinte al Comisiei economie, buget și finanțe, deținută anterior de Vladimir Golovatiuc.

Totodată, Oleg Lipskii, Fracțiunea PSRM este numit vicepreședinte al Comisiei economie, buget și finanțe, iar deputatul din aceeași fracțiune Grigorii Guzun – membru al acesteia.

În conformitate cu Regulamentul Parlamentului, Biroul permanent se formează, ținând-se seama de reprezentarea proporțională a fracțiunilor în Parlament. Din el fac parte, din oficiu, Președintele Parlamentului şi vicepreședinții. Numirea și alegerea în comisiile permanente la fel se face ținându-se seama de reprezentarea proporțională în Parlament.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă