PSRM

11 septembrie 2019

Piotr Pușcari a depus documentele pentru înregistrarea în calitate de candidat PSRM la funcția de primar al orașului Basarabeasca

Președintele Organizației Teritoriale a Partidului Socialiștilor, Piotr Pușcari a depus astăzi, documentele pentru înregistrarea în calitate de candidat PSRM la funcția de primar al orașului Basarabeasca.

„Am decis să particip în campania electorală pentru alegerea primarilor, pentru că nu sunt indiferent de soarta orașului. Aici m-am născut, aici am crescut și învățat. În Basarabeasca s-au născut și locuiesc copiii mei, familia mea. Fiecare problemă a orașului mă vizează atît pe mine, cît și pe fiecare dintre voi.

Am experiență și dorința de a soluționa problemele orașului, iar împreună cu echipa mea, în ultimii ani am reușit să implementăm mai multe proiecte pentru dezvoltarea orașului.

Basarabeasca necesită o administrare profesionistă, pentru că prea mult timp primăria a fost implicată doar în politică, iar acum vedem consecințele acestei abordări.

A sosit momentul să aducem Basarabeasca la un nou nivel de dezvoltare, de viață. A sosit momentul să construim și să modernizăm Basarabeasca pentru toți și pentru fiecare cetățean”, a scris Piotr pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă