PSRM

25 aprilie 2017

Pe data de 29 aprilie socialiștii vor organiza Ziua de amenajare a teritoriului

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a decis să organizeze Ziua de amenajare a teritoriului pe data de 29 aprilie. În această zi mii de activiști ai partidului vor ieși la subotnic, pentru a lichida consecințele calamității naturale din data de 20-21 aprilie.
Reamintim că, în urma ninsorilor din 20-21 aprilie au avut de suferit raioanele de centru și de sud ale țării, inclusiv capitala. Au căzut mii de copaci, multe case și chiar localități au rămas fără energie electrică din cauza deteriorării firelor electrice iar pe data de 21 aprilie circulația întregii țări a fost paralizată.
Având în vedere inactivitatea guvernării și autorităților locale, în dimineața zilei de 21 aprilie, Președintele Republicii Moldova i-a îndemnat pe cetățeni să nu rămână indiferenți și în comun să lichideze consecințele dezastrului.
Primii care au răspuns la apel au fost activiștii Partidului Socialiștilor, care pe parcursul întregului weekend și zilelor de sărbătoare au lucrat în curțile blocurilor de locuit, pe teritoriul grădinițelor și școlilor, au curățat drumurile și au menținut contact permanent cu serviciile comunale care au acordat ajutor oamenilor cu privire la conectarea energiei termice și electrice.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă