PSRM

15 iunie 2019

Pavel Voicu a fost prezentat efectivului Ministerului Apărării

Comandantul Suprem al Forțelor Armate, Președintele RM, Igor Dodon, pe 15 iunie, a prezentat efectivului Ministerului Apărării al Republicii Moldova și comandanților subdiviziunilor Armatei Naționale pe noul ministru al Apărării, Pavel Voicu.

Igor Dodon a subliniat că dl. Voicu este un profesionist cu o bună experiență în organele de forță. El le-a adresat felicitări tuturor participanților la ceremonie și le-a urat o colaborare fructuoasă întru apărarea independenței, suveranității și integrității teritoriale a Republicii Moldova.

Șeful statului a constatat cu regret că în ultimii doi ani și jumătate administrația prezidențială și Comandantul Suprem practic n-au conlucrat cu Ministerul Apărării condus de ministrul precedent. Însă, el este ferm convins că de acum încolo lucrurile în acest sens se vor schimba spre bine.

Totodată, Igor Dodon a promis că Președinția va acorda toată susținerea necesară pentru o activitate eficientă a Ministerului. A reiterat că datorită unui dialog permanent cu majoritatea parlamentară și Guvernul Republicii Moldova, dezvoltarea Armatei Naționale va fi o prioritate pentru toată conducerea țării.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă