PSRM

01 iulie 2017

Pavel Dorohin: Cauza voastră este nobilă, steagul este roș, victoria va fi a voastră!

Pavel Dorohin, membrul Comitetului Dumei de Stat din partea Partidului Comunist din Federația Rusă a declarat pe data de 1 iulie, la ședința solemnă consacrată aniversării a 20-a a PSRM că, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a devenit mai activ după ce în anul 2011 i s-au alăturat „forțe tinere proaspete și energice.”

„Ați reușit să realizați ceea ce era mai greu – în fruntea statului să-l aduceți pe reprezentantul partidului vostru, care acum este reprezentantul întregului popor. Suntem încrezători că politica care vizează justiția socială, protecția intereselor muncitorilor va da rezultatele. Suntem încrezători că, în viitorul apropiat, ca urmare a alegerilor parlamentare, câștigând încrederea poporului prin lupta pentru drepturile sale sociale, veți fi capabili să formați un guvern de încredere națională, unitate națională sub conducerea PSRM „ a menționat Pavel Dorohin.

Politicianul rus a subliniat faptul că Partidul Socialiștilor din Republica Moldova este lider la capitolul energie și dinamică între forțele de stânga din sud-vestul Europei. El a remarcat în special mișcarea partidului în direcția consolidării legăturilor cu Rusia.

„Prin acțiunile sale, Igor Dodon, încercă să elimine barierele cu care fostul guvern al Moldovei a blocat calea. Reușiți să le eliminați cu succes. Și Rusia va face totul pentru a sprijini Moldova noastră frățească“, a subliniat comunistul rus.

El a remarcat participarea Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon la Parada Victoriei din data de 9 mai în Piața Roșie de la Moscova: „El a făcut un gest curajos și foarte important. Iar noi l-am ținut minte. După aceea, Președintele vostru a devenit una dintre cele mai populare figuri din țara noastră.”

Pavel Dorohin a urat succes Partidului Socialiștilor în lupta politică dificilă pentru a a câștiga alegerile parlamentare și de a forma un guvern, „Cauza voastră este nobilă, steagul este roș, victoria va fi a voastră!“.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă