PSRM

25 mai 2022

Nicolae Pascaru: Igor Dodon este periculos pentru guvernare

Nimeni în istoria independenței Republicii Moldova nu și-a bătut joc de instituția prezidențială, așa cum își bat joc acum guvernanții PAS, a declarat președintele Federației ”Voievod”, Nicolae Pascaru, la protestul PSRM.

Pascaru a menționat că PAS a început persecutarea lui Igor Dodon pentru că, este un om pentru oameni, un cetățean credincios și un rival politic de temut pentru actuala guvernare.

”A ajuns cuțitul la os. Este o bătaie de joc. Până acum nu și-au bătut joc de președintele Republicii Moldova așa cum o fac față de președintele Igor Dodon. De ce? Pentru că în mandatul său el era în teritoriu alături de oameni, a stat pe baricade, a ajutat oamenii săraci, a ajutat biserici, este un om credincios”, a declarat Pascaru.
Fostul deputat socialist a declarat că PSRM este un pericol pentru actuala guvernare, deoarece formațiunea a susținut și continuă să vină cu proiecte de ajutorare a oamenilor.

”Aceștia care sunt acum, ei nu sunt pentru țară, ei nu lucrează pentru suveranitatea și independența țării. Sunt mancurți trimiși să-și vândă țara. Găsiți unul din cei peste 60 de deputați care să zică haideți să lăsăm show-urile la o parte cu arestările lui Dodon și să ajutăm oamenii, Ei parcă-s mulți, dar niciunul nu e responsabil”, a spus Pascaru.

Președintele Federației ”Voievod” a îndemnat ambasadorii acreditați în țara noastră, instituțiile internaționale să se sesizeze pe marginea persecutării PSRM inițiată de guvernarea PAS. Pascaru a avertizat că în caz contrar în Moldova vor reveni represiunile din 37 ale lui Stalin.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă