PSRM

01 februarie 2023

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova adresează felicitări tuturor lucrătorilor din administrația publică locală cu ocazia sărbătorii profesionale

Stimați președinți de raioane, primari, consilieri locali de toate nivelurile, specialiști din administrația publică locală – toți cei care asigură buna funcționare a sutelor de localități din țara noastră! Vă adresăm sincere felicitări cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală!

Autoritățile locale cunosc cel mai bine problemele locuitorilor orașelor și satelor noastre. Responsabilitatea Dumneavoastră mereu a fost una enormă – de a coordona munca tuturor structurilor locale, rezolvând sarcini urgente și asigurând ordinea în teritorii. De Dumneavoastră depinde nu doar bunăstarea locuitorilor, dar și viitorul satului, raionului, a Moldovei în ansamblu.

Iar astăzi, când ne confruntăm cu o serie de crize – pandemică, energetică, economică și de refugiați, Dumneavoastră sunteți nevoiți să vă asumați responsabilități și mai multe, de a identifica resurse financiare și energetice, de a asigura activitatea obiectelor de menire sociala și de a sprijini populația în perioada rece a anului, de a asigura asistență refugiaților.

În aceste condiții dificile, mai trebuie să faceți față și presiunii politice, acțiunilor ilegale ale autorităților centrale, care impun o așa-numită reformă a administrației locale, care va lichida întregul sector social la nivel local și multe altele.

Vă mulțumim pentru munca zilnică pe care o depuneți în aceste condiții dificile, pentru profesionalismul Dumneavoastră, pentru responsabilitatea și atenția acordată necesităților locuitorilor orașelor și satelor!

Vă dorim multă sănătate și succes în activitatea Dumneavoastră profesională, precum și prosperitate localităților pe care le reprezentați!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă