PSRM

20 iulie 2022

Partidul Socialiștilor a organizat un protest împotriva regimului dictatorial

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a organizat o nouă acțiune de protest la Judecătoria Chișinău, sectorul Ciocana, unde astăzi au continuat audierile în dosarul Igor Dodon, ex-președinte al Republicii Moldova. Procuratura a cerut prelungirea arestului la domiciliu pentru încă 30 de zile, dar instanța a amânat din nou ședința pentru joi, 21 iulie.

Deputați ai Parlamentului, consilieri municipali, activiști PSRM și persoane publice au protestat împotriva politicii dictatoriale a regimului Maia Sandu, care continuă să persecute reprezentanții opoziției și membrii familiilor acestora.

„În loc de condiții decente de viață, PAS a adus foamete, frig și frică în casele oamenilor. După ce au lipsit oamenii de pâine, ei încearcă să le insufle frica! Cazul lui Dodon este un exemplu în acest sens”, a declarat deputatul Vladimir Odnostalco.

„Autoritățile sunt în agonie, arestează reprezentanții opoziției pentru că le este frică. Dar furia oamenilor nu poate fi oprită. Dacă nu ați făcut nimic bun în perioada guvernării – trageți concluzii”, a menționat deputatul Petru Burduja.

„Nu dictaturii”, „Nu fărădelegilor”, ”Libertate deținuților politici”, „Libertate lui Dodon”, „Vrem justiție corectă”, „Nu acaparării statului” — aceste și alte lozinci au fost scandate astăzi de participanții la protest.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă