PSRM

19 octombrie 2022

Partidul Socialiștilor se opune ferm și consecvent ”traseismului politic” și condamnă încercările de a exercita presiuni asupra primarilor și consilierilor din PSRM

ПСРМ

În ultimele zile, primim tot mai multe semnale și informații despre faptul că unii reprezentanți ai PSRM în structurile autorităților publice locale sunt curtați pentru a părăsi rândurile partidului. Sunt utilizate diverse metode de convingere, scopul cărora constă în a determina oamenii să-și declare public retragerea din partid.

Informăm opinia publică, dar și „pețitorii” ce vin cu oferte, precum și patronii lor, că le cunoaștem atât „argumentele”, cât și planurile de a organiza un spectacol mediatic.

Partidul Socialiștilor are încredere deplină în colegii săi din teritorii, din fiecare raion al țării și își exprimă recunoștința pentru faptul că nu cedează provocărilor.

Totodată, atenționăm provocatorii și forțele politice din spatele lor că orice încercare de a stimula așa-numita „criză de imagine a PSRM” prin tentative directe de corupere va fi tratată conform legislației de către organele de resort.

Pentru voturi și mandate trebuie de luptat în cadrul alegerilor. Iar voința poporului trebuie respectată, atât de aleșii poporului, cât și de cei care aspiră la rezultate politice.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă