PSRM

08 februarie 2017

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova va semna un acord de cooperare cu Partidul Justiției și Dezvoltării din Turcia

Astăzi, 8 februarie, preşedintele Partidului Socialiştilor din RM, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Turcia în Republica Moldova, Hulusi Kilic.

Părțile au făcut un schimb de opinii privind relațiile moldo-turce, stabilind asupra necesității extinderii și aprofundării lor în avantajul ambelor țări și în special între Partidul Socialiștilor din Republica Moldova şi partidul aflat la putere în Turcia, Partidul Justiției și Dezvoltării.

În cadrul întrevederii, interlocutorii au convenit asupra organizării, în timpul cel mai apropiat, a unei vizite a delegaţiei PSRM în Turcia, în cadrul căreia va fi semnat un acord de cooperare între Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și Partidul Justiției și Dezvoltării.

TPA_3965Totodată, se preconizează că semnarea acordului între părți va avea loc înainte de vizita oficială a președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan în Moldova, planificată pentru prima jumătate a lunii mai, curent.

Hulusi Kilic a menționat că este nu doar ambasadorul Turciei în Republica Moldova, dar şi ambasadorul Republicii Moldova în Turcia, din care motiv va apăra interesele țării noastre și va oferi tot sprijinul necesar în dezvoltarea social-economică a Moldovei.

La rîndul său, Zinaida Greceanîi a mulţumit Ambasadorul Turciei pentru sprijinul plenar, acordat Republicii Moldova, inclusiv autonomiei găgăuze, subliniind că PSRM este deschis spre un dialog între partide.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă