PSRM

29 iunie 2016

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova marchează 19 ani de la constituire

Acum, 19 ani în urmă, pe data de 29 iunie 1997 la Chişinău a avut loc congresul de constituire al Partidului Socialiştilor din Republica Moldova.

Cu acest prilej, Igor Dodon, liderul formaţiunii a adresat felictări membrilor partidului şi în special fondatorilor acestuia, care şi astăzi fac parte din componenţa PSRM. Este vorba despre Eduard Smirnov, Victor Sorocean, Oleg Lipskii ş.a.

Preşedintele PSRM şi-a exprimat încrederea, că socialiştii reprezintă forţa politică care poate asigura bunăstarea şi prosperarea ţării noastre. Potrivit lui, doar cu PSRM la guvernare,  RM are şanse reale de a se păstra şi progresa în calitate de stat independent şi suveran, iar cetăţenilor să le fie asigurat un trai decent la ei acasă.

Menţionăm că Partidul Socialiştilor a devenit vizibil pe arena politică din Moldova atunci cînd la congresul al X-lea, în anul 2011, preşedinte al partidului a fost ales Igor Dodon. Sub conducerea acestuia, la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, 2014, PSRM a obţinut cel mai remarcabil rezultat din istoria sa – 25 de mandate în legislativul ţării.

Astăzi, partidul menţine primul loc în preferinţele cetăţenilor, este principala forţă de opoziţie şi are şanse reale de a prelua guvernarea în ţară. PSRM este cel mai bine structurat partid din ţară, are 41 organizaţii teritoriale cu circa 1000 de organizaţii primare orăşeneşti, comunale şi săteşti, prezente practic în fiecare localitate din Moldova. PSRM numără la momentul actual circa 15000 membri de partid.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă