PSRM

13 octombrie 2017

Partidul Socialiștilor a început Campania electorală la referendumul local privind revocarea lui Dorin Chirtoacă

Pe 12 octombrie, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a fost înregistrat  în calitate de participant în campania electorală a Referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă din funcția de Primar general de Chișinău.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a îndemnat locuitorii Chișinăului să facă alegerea în favoarea capitalei.

”La 19 noiembrie, trebuie să salvăm Chişinăul de dezmăţul, haosul, incompetenţa şi indiferenţa care au dominat în administrația locală timp de 10 ani. Sînt convins – chişinăuienii vor opta pentru dezvoltare. Iar primăvara, după referendum, vor avea loc alegerile unui nou primar. Vă îndem să lăsăm ambițiile și divergențele ideologice și identitare – trebuie să salvăm Chișinăul”, a scris șeful statului pe o rețea de socializare.

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a felicitat participanții din grupul de inițiativă pentru pregătirea referendumului. ”Ați făcut un lucru productiv. Sunteți bravo! Ajungem la final. Sunt sigură că la referendum chișinăuienii vor spune ”NU Dorin Chirtoacă”, iar în primăvară vor alege un nou primar”, a menționat Zinaida Greceanîi.

Reamintim că referendumul privind revocarea lui Dorin Chirtoacă din funcția de Primar general de Chișinău va avea loc pe 19 noiembrie 2017.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă