PSRM

17 martie 2017

Parlamentul a examinat moțiunea simplă înaintată Ministrului Transporturilor

Astăzi, Parlamentul Republicii Moldova a examinat moțiunea simplă înaintată de către fracțiunea Partidului Socialiștilor, Ministrului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, membru al Partidului Liberalilor, Iurie Chirinciuc .
Potrivit deputatului socialist Grigore Novac, ei cer demiterea lui Chirinciuc din cauza situației dezastruoase din toate sectoarele controlate de către ministrul liberal.
– Situația deplorabilă din domeniul transporturilor a atins un apogeu, starea proastă a drumurilor o observă fiecare cetățean al țării, iar angajații Întreprinderii de stat ”Calea Ferată din Moldova” nu au primit salariu deja de mai bine de cinci luni, suma totală este de 130 de milioane de lei. A venit timpul să restabilim ordinea în acest sector – a menționat Novac.

Deputații PSRM, Oleg Lipskii și Bogdan Țîrdea au prezentat poziția fracțiunii în rapoartele sale, arătând situația deplorabilă din industrie, lipsa de transparență a cheltuielilor, întreținerea proastă a drumurilor naționale, precum și situația catastrofală a Întreprinderii de stat ”Calea Ferată din Moldova”.

În pofida argumentelor incontestabile ale socialiștilor, majoritatea parlamentară a respins moțiunea simplă înaintată ministrului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă