PSRM

13 mai 2019

Sondaj: Partidul pro-prezidențial – PSRM se clasează pe primul loc la alegeri și este lider la capitolul preferințele moldovenilor

Dacă duminica viitoare în Republica Moldova ar avea loc alegeri parlamentare, atunci pe primul loc s-ar clasa Partidul Socialiștilor, care ar obține 38,4% din numărul voturilor cetățenilor. Acest lucru este demonstrat de rezultatele sondajului de opinie publică, care au fost prezentate astăzi, în capitală.

Pe al doilea loc s-ar poziționa Partidul Democrat cu 23,8%. Iar pe al treilea – blocul ACUM, pentru care ar vota 23,5% din numărul celor chestionați. Celelalte formațiuni nu ar depăși pragul electoral minim de 6%.

Este demn de remarcat faptul că partidul pro-prezidențial ocupă primul loc și în topul încrederii cetățenilor în forțele politice din țara noastră. Activitățile PSRM sunt estimate pozitiv cu 41,5%. Interesant este faptul că partidul de guvernare, Partidul Democrat, potrivit aceluiași indicator a obținut doar 24,2%.

Sondajul a fost realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor din Moldova. La acesta au participat 1189 de persoane.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă