PSRM

25 septembrie 2019

Sondaj: Aproape jumătate dintre locuitorii din Chișinău îl văd pe Ion Ceban ca fiind noul primar general al municipiului

Aproape jumătate dintre locuitorii din Chișinău îl văd pe Ion Ceban ca fiind noul primar general al municipiului. Acest lucru este demonstrat de rezultatele sondajului de opinie publică, care au fost prezentate astăzi în capitală.

Cetățenii au fost invitați să numească politicianul care, în opinia lor, este cel mai potrivit pentru funcția de primar general al Chișinăului.

Pe primul loc s-a clasat candidatul PSRM, Ion Ceban. Aproape jumătate dintre respondenți îl văd drept noul primar general al Chișinăului – 45,8%.

Pe locul doi, cu un decalaj dublu se află candidatul platformei „DA”, Andrei Năstase cu 24,3%. Iar pe al treilea – Octavian Țîcu cu 9%, urmat de Dorin Chirtoacă cu 4,5%.

Aproape aceleași cifre au fost obținute la întrebarea închisă, cînd cetățenii au fost rugați să aleagă exclusiv candidații pentru funcția de primar general.

De asemenea, studiul a arătat că dintre toți candidații Ion Ceban se bucură de cea mai mare încredere din partea locuitorilor din Chișinău. Sondajul de opinie publică a fost realizat de compania Intellect Group în perioada 17-24 septembrie în Chișinău și suburbiile municipiului. Studiul a implicat mai mult de 1000 de respondenți. Marja de eroare este de +/- 3%.

Alegerile locale generale vor avea loc pe 20 octombrie.

Sursa: aif.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă