PSRM

09 iunie 2016

Oligarhii şi unioniştii complotează împotriva locuitorilor Chişinăului şi a cetăţenilor RM

La şedinţa de astăzi a Parlamentului, deputaţii vor încerca să legalizeze complotul dintre oligarhi şi unionişti împotriva cetăţenilor Republicii Moldova şi locuitorii Chişinăului. Declaraţia în cauză a fost făcută de către preşedintele Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, comentînd includerea în agenda de lucru a şedinţei Parlamentului RM a proiectului de lege al liberalilor „Cu privire la statutul municipiului Chişinău”.

Potrivit lui Igor Dodon, Partidul Democrat intenţionează să sprijine proiectul care va  atribui competenţe suplimentare „groparului” de Chişinău, Dorin Chirtoacă, cel care transformă Chişinăul într-un „regat” al familiei sale şi al Partidului Liberal, astfel legiferînd toate fărădelegile care se produc în capitală. În schimb, PL va vota pentru proiectul bugetului de stat pentru anul 2016, care pentru prima dată în întreaga perioadă de independenţă a RM, este format în proporţie de o treime din surse externe.

„Ei au nevoie să primească din exterior mai mult de 500 milioane de dolari, dar aceşti bani lipsesc. Datoria externă va creşte cu 20 la sută, iar cea internă de trei ori. În general, datoria de stat a ţării va creşte de la 33 pînă la 56 miliarde lei. Pentru asta, vor vota astăzi unioniştii şi oligarhii, care au de gînd să-l facă pe Chirtoacă gospodar al Chişinăului.” a declarat Dodon.

Liderul PSRM i-a avertizat pe toţi cei care intenționează să susţină proiectul că vor deveni complici ai lui Chirtoacă şi împreună cu el, mai devreme sau mai tîrziu, vor purta răspundere pentru toate fărădelegile comise.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă